Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Herba Gold Foggél exotic 150 ml

Herba Gold Foggél exotic 150 ml
5 240 Ft

Edzett fogíny, ápolt fogak

Homeopátiás készítményeket szedők és a mentholt nem kedvelők kiváló fogápoló szere.

Hatóanyagai többek között gyulladás-csökkentő, vérzéscsillapító, antibakteriális, a fogíny szöveteit ápoló, feszesítő hatásúak.

 • Hatását klinikai tesztek bizonyítják: „A klinikai vizsgálatok alapján megállapítható, hogy a foggél kiválóan alkalmazható a szájüregi folyamatok kezelésére, úgymint gingivitis, paradontitis, paradontozis, gombás szájfertőzések, sebkezelés, műtéti utókezelés, alveolitis, decubitus. A mindennapi fogorvosi munka során kiemelendő a fogkő eltávolítások, fogcsiszolások utókezeléseként való alkalmazása, a terhességi ínygyulladások kezelésében és a műfogsort viselők szájhigiéniájának biztosításában.” (dr. Csiszár Róbert, MOBOT elnöke, MED- SYSTEM Oktatási Központ igazgatója.)

   

  - íny edzésére pakolásként
  - szájüregi fertőzések megelőzésére
  - kellemes íze miatt gyermekek is használhatják


  HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
  Hagyományos módon használva naponta legalább kétszer, de ha szükséges, akár több alkalommal a fogakat alaposan megtisztítjuk a foggéllel, majd a szájunkat kiöblítjük.
  A fogíny „edzésére” ajánlatos az esti fogmosás után a fogínyt vékonyan a foggéllel bekenni, 5-6 perc után a szájat alaposan kiöblíteni. Ezután alkalmazzuk a Szájvizet.


  EGYÉB INFORMÁCIÓK:

  Fő összetevők: árnika-, kakukkfű-, rhatany-kivonat, C-vita-min

  Összetevők:
  Aqua, Glycerin*, Arnica Montana Flower Extract*, Thymus Vulgaris Herba Extract*, Krameria Triandra Root Extract*, Sodium Lauryl Sulfate*, Sodium Ascorbate, Aspartame, Triethanolamine, Carbomer, Aroma, Citral**, Hydroxycitronellal**, Phenoxyethanol MEPB Parabens, Tetrasodium EDTA

  *növényi  **aroma alkotórészei

 • Cikkszám
  HG_007-2
Webáruház készítés