Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Életerő csomag

Életerő csomag
17 510 Ft

3 Havi adag!

Bővebb információ a termékről az alábbi linken elérhető: 

  http://biyovis.hu/HU-hun/Page/LifePower-osszetevoinek-lehetseges-hatasai

 • Life Power és Extra Drops közös használata

  A mai kor emberének sajnos a bevitt táplálékkal nem sikerülhet a megfelelő mennyiségben bevinni, külsőleg a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, mert a zöldségek, gyümölcsök a kutatások szerint már csak 8-10%-át tartalmazzák egységenként annak a mennyiségnek, amit pl.: 1957-ben mértek a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen, ahol megmérték a Magyarországon termelt zöldségek, gyümölcsök vitamin és ásványi anyag tar-talmát. Jelenleg, ha valaki 100 mg C-vitamint szeretne például alma fogyasztásával bevinni, akkor közel 3 kg almát kellene naponta elfogyasztani. Ha káposztafélékkel kívánná ugyanezt, abból is 2-3 kg-ot kellene nyersen elfogyasztani, ami elég megterhelő lenne.


  Vannak olyan vitaminok, mint például a D-vitamin, ami táplálkozással ugyan bevi-hető lenne, de az nem aktív D-vitamin formula lenne, és kevés élelmiszer tartalmaz D-vitamint és abból sem a megfelelő mennyiséget.
  A D-vitamin bevitelére a napozás az egyik lehetséges megoldás, de nálunk Magyarországon erre optimálisan április végétől augusztus végéig van lehetőség. Szeptembertől április végéig nem marad más lehetőség, mint külsőleg, étrend-kiegészítőkkel pótolni a nyári napozás után egyre ürülő D-vitamin raktárakat. Jellemzően Magyarországon a rák általi elhalálozások több, mint 80%-a október és április között történik!


  A D-vitamin közel 2000 biológiai funkcióban vesz részt, hiányában számtalan be-tegség ütheti fel a fejét, vagy gyengülhetnek szervek, a csontozat, fogazat stb.


  A sejtek közötti kommunikációnál említésre került, hogy ha két sejt között az információ sérül, magyarán nem az az információ érkezik, mint amit kibocsájtott a küldő sejt, akkor sejtburjánzások jöhetnek létre, mint például a rákos sejtek. Ha az emberi szervezetbe megfelelő mennyiségben D-vitamint juttatunk, és hozzá még K2 vitamin is társul, akkor a sejtek degenerációjának esélyét lényegesen lecsökkenthetjük. A bevitt D3 vitamin K2-vel társítva, valamint a mákolajjal bejuttatott ásványi anyagok, nyomelemek lehetővé teszik, hogy a sejtek között létrejövő bioinformációk adatveszteség nélkül juthassanak el egymáshoz, azaz ne jöjjön létre torzulás, degeneráció.
  Még egyszer kiemelendő, hogy az emberi testben végbemenő folyamatok 6%-ában, több, mint 2000 biológiai funkcióban vesz részt a D-vitamin, 2000 funkciónál gondoskodik arról, hogy a sejtek tiszta információt bocsáthassanak ki, és fogadjanak be. Ezt a tiszta minőségű D3 és K2 vitamint az ExtraDrops cseppek képesek biztosítani számunkra télen, nyáron.
  Az Extra Drops termék tehát az emberi szervezet számára azonnal beépíthető formában tartalmazza a D3-K2 vitaminokat, a mákolaj révén plusz ásványi anyagokat juttatnak be az emberi szervezetbe, már 1 csepp tartalmaz 1000 NE D3 vitamint, ami figyelembe véve, hogy a termék 50 ml-es kiszerelésű, és 960 cseppet tartalmaz, rendkívüli mértékben gazdaságos, egy 4 fős család D-vitamin szükségletét egy teljes hónapra biztosítja.

  Mely termékkel lenne célszerű együtt fogyasztani az Extra Drops cseppeket?

  A Life Power cseppek komponensei úgy lettek összeválogatva, hogy azok valamennyi szervünket képesek legyenek tiszta bioinformációval ellátni, és az esetleg gyengébben működő szerveket felerősíteni. Az emberi szervezetbe bekerülő információk mindig a testen kívül, az emberi tudatban jönnek létre, majd ezt az információt a test 70-75%-át kitevő víz segítségével visszük be a szervezetbe. A bioinformáció fizikai úton, étrend-kiegészítőkkel is megtör-ténhetnek, azaz a bevinni szándékozott információt a gyógynövények kivonatai tartalmazzák. Élő szervezetbe, élő információt a legoptimálisabb bejuttatni. Ez azt jelenti, hogy az élővilág-ból származó gyógynövények, mint a citromfű, máriatövis, borókabogyó stb. élő információ-kat, magas rezgésű információkat tartalmaznak. A növényekben lévő infomációkat az olajok, olajos kivonatok tudják a leggyorsabban bevinni, hiszen a szájüregben megkezdik a felszívó-dást és gyakorlatilag perceken belül a keringési rendszer veszteség nélkül eljuttatja a ható-anyagokat a szervekbe.


  A LIFE POWER-t alkotó gyógynövények, gyümölcsök kivonatai nagy erejű, tiszta bioinformációkat hordoznak, melyekre hatalmas szüksége van a mai gyenge minőségű táplálékot fogyasztó emberiség számára. Mivel a bevitt hatóanyagok sejtszintű információkat tartalmaznak, fogyasztásával javul a sejtek közötti kommunikáció, és ha folyamatosan tiszta vizet fogyasztunk, akkor a LIFE POWER-rel bevitt hatóanyagok tiszta közegben, gyorsan képesek eljutni a szervekbe.
  A hatóanyagok rezgésszámát a ganoderma lucidum gomba olajos kivonatával megerősítettük, alaphatékonyságukat jelentősen megnöveltük. A ganoderma olajos kivonata pici hasonlattal élve olyan, mint amikor az autónkba egy prémium minőségű üzemanyaghoz, még adunk egy kis pluszt, ami által a motor élettartamát a sokszorosára növelhetjük, a telje-sítményével együtt. A különbség egy autóadalékkal szemben, hogy a ganoderma magában is közel 200 hatóanyagot tartalmaz, önállóan is jelentősen tudja befolyásolni a sejtek múködé-sét!!! Tehát a LIFE POWER segít megújítani a sejteket, ami által az ember revitalizálódik, erősödik, minőségileg megújulhatnak a sejtek, ezáltal gátolja a sejtek öregedését. A benne lévő antioxidánsok megkötik a szabadgyököket. Ez is hozzájárul például tumorellenes hatásá-hoz.


  Az Extra Drops és a LIFE POWER együttes használata gyakorlatilag szinte naponta generál-szervízben részesít bennünket, és életerőt biztosít számunkra. A termékeket eleve párban használók visszajelzése szerint képesek reggeltől estig fáradhatatlanul dolgozni, anélkül, hogy napi 3-4 kávét vagy energiaitalokat kellene fogyasztani. A betegségből lábadozók szinte néhány nap alatt nyerték vissza életkedvüket, erejüket. Aki kísérletező kedve miatt egy hétre felfüggesztette a termékek fogyasztását, az gyakorlatilag visszaesett a kávéval ébren maradók táborába, mert fáradt lett, álmos, aluszékony.
  Amint újra visszatért az Extradrops – LIFE POWER fogyasztásához két nap múlva újra vissza-nyerte erejét, frissességét. Van, aki már vérképvizsgálatot csinált, és az eredményei visszaigazolták, hogy 78 éves létére olyan eredményekkel rendelkezik, hogy az orvos szerint bár a fiatalabbaké lenne ilyen.

  Mindkét termék az előállítása során kizárólag olyan eljárásokon megy keresztül, hogy a hatónyagok veszteség nélkül kerüljenek a késztermékbe.
  Ezért kerüljük a magas hőmérsékletet, bármilyen külső kémiai anyagok alkalmazását a ható-anyagok kinyerésekor. A termékek kizárólag GMO mentes anyagokból állnak, sem színező, sem mesterséges, sem vivőanyagokat nem tartalmaznak. 100 %-ban természetes minden cseppje.
  Dr. Kiss Zoltán akadémikus felügyelete mellett készülnek a termékek, számos olyan eljárást alkalmaz, ami saját szabadalma, és ezen eljárások alkalmazása teszi lehetővé a veszteségmentes hatóanyag kinyerést. Ez ugyan időigényesebb, mintha a lehetőségek közt felmerülő kémiai eljárásokat alkalmazná, de nálunk nem a gyors előállítás, hanem a vásár-lók egészsége számít. Nem alkalmazunk mesterséges anyagokat egyetlen termékünk elkészí-téséhez sem.

  Lévai László
  termékfejlesztő - természet gyógyász  Bővebb információk:

  Life power Immunerősítő növényi olajos kivonat

  Life Power Összetevőinek Lehetséges Hatásai


  Bővebben a termék fejlesztőiről
  http://biyovis.hu/HU-hun/Page/Szakertok-life-basic
 • Cikkszám
  012
Webáruház készítés