Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Elhízás

Elhízás
1 Ft

Szeretné tudni hogy sokszor miért nehéz fogyni és hogy az idő múlásával ez miért válik egyre nehezebbé? Esetleg Ön is úgy érzi néha hogy hiába diétázik, mert nagyon lassan és nehezen fogy? Aztán ha mégis megbotlik, akkor azonnal vissza is hízza a részben vagy teljesen a leadott kilókat? Mindenféle módszert kipróbált már eredménytelenül? Netán nem sikerül megszabadulni attól az utolsó 3-5 kilótól, vagy netán 10-15 kilótól már évek óta?

Az elhízás legfőbb oka a test elsavasodása! Ha helyreállítjuk az egyensúlyt, akkor egészséges és maradandó tartós fogyást érhetünk el testsúlyunkban! Mivel a test feladata, hogy megőrizze a rendszer egészének működését, ínséges időkben nem törődik a részproblémákkal, még akkor sem, ha ez hosszú távon meglehetősen súlyos következményekkel jár.

Ezért neked kell okosabbnak lenned, hogy szervezeted ne kényszerüljön a vészhelyzetben ésszerűtlen döntésekre. Óvd szöveteidet a túlzott elsavasodástól! A táplálkozás megváltoztatásával rengeteget javíthatsz a helyzeten: mellőzd az olyan élelmiszereket, amelyek elősegítik a savképződést, és részesítsd előnyben a lúgos hatásúakat! Fontos továbbá, hogy szervezetedet minél előbb ellásd szerves ásványi anyagokkal és gondoskodj a létfontosságú enzimek jelenlétéről!

Néhány tipp, hogy csökkentsd a savasodást

Ha esténként csak könnyű ételeket fogyasztasz, máris sokat tettél a savasodás megakadályozására.

A gyomorműködés éjszaka renyhe, a fel nem dolgozott ételmaradékok erjedni kezdenek, ami elősegíti a savasodást.

Ha hagysz időt pihenni a májadnak és más szerveidnek azáltal, hogy nem terheled le szinte 24 órán keresztül nehéz és folyamatosan érkező ételekkel akkor nagyobb esélyed van a jó közérzettre és hosszabb betegség mentes életre!

Igyál sokat, hogy jó legyen a keringés: naponta legalább 2,5 liter folyadékot ha lehetséges szerezz be víztisztítót!

Ne igyál szénsavas italokat, hogy a szervezet újra visszazökkenjen egyensúlyába.

Hetente egy-két alkalommal alaposan izzadj ki. Ha az „izzasztó" sportokat nem kedveled, járj rendszeresen szaunába.

Naponta tíz percet szánj a stressz oldásra. A stressz a savasodás egyik fő tényezője.

Ha nem tudod, hogy hogyan és milyen irányba indulj el az alakformálás, fogyás érdekében, gyere el egy beszélgetésre és tippeket ötleteket adhatok a számodra az életmódváltással, az étkezéssel és a mozgással kapcsolatban. 

  • Cikkszám
    0060
Webáruház készítés