Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Zöldhéjú kagyló kapszula 90 db

Zöldhéjú kagyló kapszula 90 db
12 040 Ft

Az ízületdoktor


Fáj minden mozdulat? Merevek az izmai, mintha be lennének rozsdásodva? Ezzel nincs egyedül, ugyanis egyre nő azoknak a száma, akiknél a mechanikai igénybevételek miatt a porcok felszíne megkopik, az ízületi folyadék kenési tulajdonsága romlik, ami gyakran erős fájdalmakkal jár.
A termék akár 25%-al olcsóbban is megvásárolható további részletek ITT

 • Az ízületdoktor
  Fáj minden mozdulat? Merevek az izmai, mintha be lennének rozsdásodva? Ezzel nincs egyedül, ugyanis egyre nő azoknak a száma, akiknél a mechanikai igénybevételek miatt a porcok felszíne megkopik, az ízületi folyadékkenési tulajdonsága romlik, ami gyakran erős fájdalmakkal jár.
  A Zöldhéjú kagyló kapszula használatával „kisimíthatjuk” a megkopott porcok felszínét, megszüntethetjük az ízületi fájdalmakat. Az Új-Zéland környéki különösen tiszta tengerekből származó zöldhéjú kagyló kivonat és tengeri halfehérje por tartalmaz egy glükóz-amino-glükán (GAG) nevű vegyületet, mely a porcok egyik fő építőköve, a speciális cápaporc a porcok újraképződéséért felelős, az MSM, a széles körben elfogadott ízületi fájdalomcsillapító a szerves kén egyik formája.
  - ízületi problémák (gyulladás, kopás) esetén
  - ízületi folyadék kenőképességének helyreállítása
  - az ízületi porcfelszín újjáépítése
  A napi adag (3×1 kapszula) tartalmaz:

  Megnevezés
  Mennyiség xRDA %
  Zöldhéjú kagyló por 525,0 mg n.m.
  Tengeri halfehérje por 525,0 mg n.m.
  Cápaporc kivonat 150,0 mg n.m.
  Metil-szulfonil-metán (MSM) 150,0 mg n.m.
  Betain-anhidrát 15,0 mg n.m.
  Mangán 4,0 mg 200
  Glükóz-amino-glükán 87,15 mg n.m.
  Kondroitin-szulfát 30,30 mg n.m.
  HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
  A termék használata kúraszerűen javasolt. A kúra során három doboz „Új” Zöldhéjú kagyló kapszulát kell elfogyasztani úgy, hogy az első dobozt napi 3×2 kapszula dózisban, a második és harmadik dobozt pedig napi 3×1 kapszula dózisban kell beszedni. Ekkor tartsunk egy hónap szünetet, és ha szükséges ismételjük meg a kúrát.
  Referencia:
  • Csípő protézist terveztek egy 50 év körüli hölgynél erős fájdalom miatt. 3 doboz zöldhéjú kagyló kapszula és a Biyovis tea hatására a panaszai megszűntek.
  • 40 év körüli hölgynek elviselhetetlen térd fájdalmai voltak, a vendéglátásban dolgozik 1 doboz zöldhéjú kagyló használata után a fájdalmai jelentősen csökkentek. A kúra végére tünetmentes lett.
  • 76 éves hölgy erős térdfájdalom, kopás 1 doboz zöldhéjú és Biyovis tea hatására fajdalmai megszűntek. Ennek ellenére javasoltuk a 2 doboz zöldhéjú elfogyasztását.

 • Cikkszám
  0033
Webáruház készítés