Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Rézlepedő 100x200cm (geoszmog)

Rézlepedő 100x200cm (geoszmog)
27 320 Ft

A pihentető alvásért

A geoszmogról készült videót ITT elérhető.Ébredjen kipihenten és egészségesen! A rézlepedő a pamutlepedő alá fektetve nemcsak görcsoldó és izomlazító hatású, de árnyékolja a nagyfrekvenciás sugárzásokat.

A termék akár 25%-al olcsóbban is megvásárolható további részletek ITT

 • Óvja a szervezetet a számítógépek, mobiltelefonok, adótornyok vagy villanyvezetékek okozta elektroszmog- terheléstől. Kimondottan javasolt feszült, nyugtalan alvók számára. Valóban relaxáló alvást biztosít, reggel frissebben, kipihentebben ébredünk. Könnyen szállítható, ezért utazáskor is jól használható.

  A RÉZLEPEDŐT használhatja munkahelyén is, pl. a padlószőnyeg alá helyezve.

  - oldja az izom és érgörcsöt
  - fokozza az immunrendszer aktivitását
  - segíti a nyugodt alvást

  HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
  A RÉZLEPEDŐT a testünktől 0,5-40 cm távolságban célszerű elhelyezni. Ideális elhelyezés: gyapjú derékalj alatt, vagy abba beépítve. Ennek hiányában a normál lepedő alá tegyünk még egy pokrócot, és csak az alá tegyük a RÉZLEPEDŐT. Elhelyezhetjük a matrac alá, ágynemű-tartóba is. A használat kezdetén fokozatosan helyezzük egyre nagyobb testfelület alá. A lábnál kezdve térdig, combig, derékig, szívig kinyitva használjuk és csak 9-10 nap múlva terítsük ki teljesen! Így egyre nagyobb testfelület kerül védelem alá, testünk fokozatosan szabadul fel a káros geopatikus terhelés alól, harmonikusan tud adaptálódni az egyensúlyi szinthez.
  Tisztítása: Más textíliáktól elkülönítve, semleges kémhatású gyapjúmosószerrel, kézmeleg vízben kézzel mossa, kiterítve szárítsa. A 2-3 havonként történő tisztítás általában elegendő, és újra tökéletes védelmet nyújt. Az energetikai tisztítás legegyszerűbb módja, ha a RÉZLEPEDŐT a kád fölé tartva, mindkét oldalát 1-1 percen át hideg vízzel lezuhanyozzuk. Napon szárítsuk meg. Így a víz és a napfény tisztító és megújító hatását egyaránt kihasználjuk. A rézlepedő felületén nem telepednek meg kórokozók.

  EGYÉB INFORMÁCIÓK:
  99,99%-os tisztaságú réz.
  1m2-en 30g réztartalom

  FIGYELEM!
  Azonnal kiterítve, erős stresszoldó hatása miatt rémálmokat, erőteljes verejtékezést, szívdobogásérzést eredményezhet!
  Kerülje a műszálas ágynemű, hálóruha használatát, mert ezek rontják az árnyékoló hatást! Rendeltetésszerűtől eltérő módon csak az orvos vagy a természetgyógyász javaslatára alkalmazza! Közvetlen érintkezéses terápiát azonban Willson-kór, rézallergia és heveny gyulladás esetében soha ne használjunk! Stresszben élő emberek, szívbetegek az alkalmazás kezdetén kérjék ki természetgyógyász, reflexológus, kineziológus tanácsát! Ne mossa mosógépben! Ne centrifugálja! Ne vasalja! Ne próbálja a megbarnult részeket fémtisztítókkal kifényesíteni!

  További információ a réztermékekről ITT

 • Cikkszám
  0022
Webáruház készítés