Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Vélemények

Vélemények
1 Ft

Dr. Kozma Zsolt
Probléma: görcsök, hasi panaszok

Szül: 1956.09.16, 1985 óta vagyok vegetáriánus, 8 éve halat is eszem, magasságom 176 cm, súlyom 90 kg.
A Purex phase 1. készítményeket 2007. július 18-án kezdtem el szedni.

Először székletem mennyiségének és minőségének megváltozását vettem észre. A második naptól reggel rendszeresen ürítettem nagy mennyiségű, könnyen távozó formált székletet, melyben kisebb-nagyobb kemény darabok voltak. Székletürítésem rendszeresebbé vált, mint addig. A 7-8 napig többször előzte meg kellemetlen, erős görcs székletet. Később faeces homogénné vált, a görcsök megszűntek, a rendszeres ürítés azonban mindvégig megmaradt. A reggeli készítmények elfogyasztása után kellemes telítettségérzés maradt órákig, talán ennek is köszönhetően súlyom minden megszorítás nélkül 3-4 kg-ot csökkent.

Meg kell jegyeznem, hogy az étkezési rostokból készült keverék állaga és íze, ill. annak hiánya kezdettől fogva viszolygással töltött el, melyet többféle adalék kipróbálása után adagonként 1-2 csepp citrom illóolajjal enyhítettem. Hasam feszülése -pocakom csökkent, úgyszintén a régóta fennálló flatulentia is. A tea semleges íze a kúra vége felé kezdett unalmassá válni (rendszeresen fogyasztok különféle teákat, alig ízesítem őket), a vizeletürítésben, minőségében nem észleltem változást, Csaknem egész hónap alatt éreztem egy szokatlan, édeskés ízt a számban. Évek óta fennálló izületi problémáim (ujjak izületeinek, ill. térdeim fájdalma) a kúra eleje óta nem jelentkeztek, augusztusban rendszeresen megjelenő parlagfűalergiám szeptember elején kezdődött a szokásosnál kisség enyhébb formában. Fizikai erőnlétem megítélésem szerint javult, bár ez részben nyári sportolásnak köszönhető.

Nem könnyű egy hónapig pontosan betartani a kúrát és a szabályokat, ennek okait részben leírtam, részben az orvosi ügyeletek rendszertelen voltának tulajdonítom. Vannak pozitív változások, ezek lassan következtek be, így csak akkor szembetűnők, ha a kúra kezdete óta készült jegyzeteimet olvasom. A nyereség nyilvánvaló: a nehézségek ellenére mindenkinek szívből ajánlom a kúra elvégzését.


Dr. Steindl Tímea
Probléma: emésztés, túlsúly

Gégény Attilától és feleségétől kaptam a tisztítóprogram csomagot. Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy kipróbálhattam a programot.

A program alkalmazása során szerzett tapasztalataim:

Emésztésem javult, közérzetem egyre jobb lett, ahogy teltek a napok a program során. Frissebb lettem, súlyom csökkent. Az elfogyasztott táplálék mennyisége csökkent, nem kívántam annyit enni, viszont több zöldséget, gyümölcsöt ettem. Szívesen elfogyasztom minden reggel a kellemes ízű rostkoncentrátumot. A tea is jó ízű, valóban szükség van napi 2 literre. Szívesen fogom majd ajánlani betegeimnek a rendszeres méregtelenítésre.

 • 1. referencia
  Kislányunkat éveken át kezelték súlyos bõrbetegséggel és hajhullással. Több bõrgyógyász pszichiátriai esetként definiálta a betegségét. 4 éven át tartott. Egyik ismerõsöm ajánlatára biorezonanciás állapotfelmérést végeztettünk. Mely alapján kiderült, hogy élõsködök és gombák okozták a kialakult problémákat. Dr. Bérczi István által kifejlesztett Purex-1 béltisztító kúrát javasolt, mely képes elpusztítani az élõsködõket és a gombákat. Kislányunk a kúra hatására 2 hónap múlva teljesen tünetmentessé vált. Nagyon hálás vagyok a biorezonanciás állapotfelmérést végzõ, Gégényné Zsuzsika munkájáért és a terméket kiválóan kifejlesztõ Doktor Úrnak, a kiváló méregtelenítõ és vitaminokkal és ásványi anyagokkal feltöltõ termékeiért!
  Tisztelettel és Köszönettel: N.I. (Szombathely) 2010
  2. referencia
  „Az én történetem 1993 tavaszán kezdõdött egy ártalmatlannak tûnõ megfázással. Munka után bementem egy gyógyszertárba, és kértem megfázásra adjanak valami tablettát, de nem csökkent az orrfolyásom, már kezdtem egyre erõsebben köhögni is. Orrdugulás és folyamatos egyre kínzóbb köhögés. Visszamentem a körzeti orvoshoz és elküldött tüdõszûrõre.
  Kaptam egy kis adag szteroid szurit, ami szinte rögtön könnyebbséget okozott, megszûnt az orrdugulásom, de a köhögésem miatt még 6 hétig kezeltek a tüdõgondozóban. A vége az lett, hogy gondozottá váltam. Idõvel más dolgokra is allergiás válasz adott a szervezetem.
  ASTHMÁS lettem!
  2010 õszén hallottam az egyik barátomtól, hogy részt vett egy biorezonanciális vizsgálaton ahol megállapítottak olyan betegséget nála, amirõl nem is tudott.
  A vizsgálat azt mutatta ki, hogy tele van a szervezetem káros gombákkal. Mind az emésztõrendszerem, mind a tüdõm. Miután a PUREX Phase 1. kúrát ajánlották elsõ lépésként és a szobámba vegyek egy levegõtisztító készüléket, mert ez segít az allergének kiszûrésében.
  A következõ mérésnél nagyon elégedett voltam, mert minden mérési eredményem lényegesen javult. A szobába pedig folyamatosan üzemelt a légtisztító kis ketyere. Egy hét múlva éreztem nem is fulladok, talán el is hagyhatnám a belégzõ Turbuhaleremet próbaképpen. Már hat hete nem szedek tablettákat és csak kétszer volt szükségem gyors belégzõ görcsoldó használatára!
  Az Astmán kívül a vérnyomásom is veszélyesen magas (idõnként 160-170) volt már egy ideje. Ezt nem sikerült beállítani a körzeti orvosomnak,de Zsuzsáék erre a problémára is tudtak megoldást ajánlani, ami a Purex 3- Flownorm kapszula volt.
  Tisztelettel és köszönettel: M. Zoltán (Szombathely)” 2010

 • Cikkszám
  0021
Webáruház készítés