Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Gégényné Osztó Zsuzsanna

Gégényné Osztó Zsuzsanna
1 Ft

Okleveles természetgyógyász, reflexológus, arcdiagnoszta, rtg asszisztens

Céljaim közt szerepel, hogy a Voll-féle mérési módszerrel minden kliensemnek pontos és egyénre szabott eredményt tudjak mérni és az egyéni problémájára a lehető legjobb megoldást tudjam nyújtani, ezzel mihamarabbi gyógyulásukat elősegíteni.

1961. június 27-én születtem Pécsett. Az Egészségügyi Szakközépiskola elvégzése után, 1979 szeptemberétől a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Radiológiai Klinikáján dolgoztam, mint röntgen asszisztens. A munkám végett részt vettem egy Képi diagnosztikai asszisztensi képzésen is, így képi diagnosztikai szak asszisztens lettem.

A Biyovis termékeit 1995-től használom és ajánlom. Ekkortól foglalkozom egészség megőrzéssel, 2008-2009-ig tanultam a természetgyógyászatot és a reflexológiát és oklevelet szereztem. 2008-tól foglalkozom egészséges táplálkozással. Nagy hangsúlyt fektetek klienseim helyes táplálkozási szokásainak kialakításában. „Amit eszünk azzá válunk” A XXI. század legnagyobb problémái a gluténérzékenység és az elektroszmog, nehézfém terheltség.

2008 tavaszától biorezonanciás állapotfelmérést végzek az ország különböző területein, dr. Voll- féle mérési módszerrel. A 29 éves klinikai tapasztalataimat használom fel a természetgyógyászatban is. A több ezer mérés igazolta, hogy milyen megbízható a Biyovis cég termékei, melyek a magyar táplálkozási szokásokhoz vannak kifejlesztve és szigorúan ellenőrzöttek, klinikailag teszteltek, magas hatóanyaggal rendelkeznek. Ezt alátámasztja a sok száz tapasztalat, referencia. Személyes tapasztalatom alapján, én az egyik legjobb terméknek tartom a Purex Phause 2 Regaflor tablettát, amely egyedülálló a piacon. Ez azért is különleges, mert tapasztaltam, hogy a klienseim mindegyikénél rendbe hozta a felszívódási zavarokat és kipusztította a gombákat, parazitákat és a helicobacter pylori-t, (helicobaktérium) azzal mindenkinek a saját bélflóráját építi helyre, és nem idegent visz be. Először a Biyovis-sal kapcsolatban az győzött meg, hogy a családom egészségét helyreállította és láttam a szemmel látható, gyors javulásukat. Egyik legkedvesebb tapasztalatom a Biyovis Aktív Balzsamhoz fűződik. A kisfiamat 1,5 éves korában megmentette a mellékvese vérömleny műtéttől. Azóta nagyon sok pozitív tapasztalatom lett ezzel a termékkel kapcsolatban és az összes többivel.

2014-ben végeztem a Schüssler só alkalmazását, valamint az arcdiagnosztikát.

Alapelve:  A szervezet számára elengedhetetlen fontossággal bírnak a szervetlen sók jelenléte.

A Schüssler-féle biokémiai életsók létfontosságú és természetes anyagok, mindenféle mellékhatástól mentesen, se nem gyógyszerek, se nem drogok. A testbe való gyors felvételnek köszönhetően rögtön a sejtek belsejébe juthatnak, és az ott kialakult zavart ásványanyag háztartást egyenlítik ki. Miután ezt megtették, a szervezet öngyógyító ereje ismét aktív lehet. 

Szívből ajánlom mindenkinek ezeket a prémium termékeket!

  • Cikkszám
    0014
Webáruház készítés