Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Voll - féle biorezonancia

Voll - féle biorezonancia
5 000 Ft

A tanácsadás az egészségügyi problémák feltárására fókuszál, személyre szabottan az õsi, természetes technikákat használva.

A biorezonancia az emberi szervezetben mindenütt jelenlévõ elektromos rezgéseket méri. E rezgések tájékoztatnak a szervezet minden részérõl. Egészséges és beteg szerveink különbözõ rezgéseket bocsátanak ki, e rezgések segítségével feltérképezhetõ testünk állapota, és visszafordítható egy-egy folyamata helyes táplálkozással és gyógytermékekkel.

A következõ területek kerülnek mérésre: allergia, immunitás, baktériumok, vírus, borella, ásványi anyagok, emésztõrendszer: helicobaktérium, Candida, élõsködõk., hormon-, nyirok-, csontrendszer, vese, prosztata, petefészek, vegetatív idegrendszer, alvászavar, depresszió, ízületek, daganat, glutén-, laktóz érzékenység, elektroszmog-, nehézfém terheltség, egyéb.

 

A biorezonanciás felmérésről szóló videó megtekinthető a hivatkozásra kattintva.

Jelentkezni: 06-70/240-0133

 • A Salvia műszer nem más, mint egy elektro-akupunkturás diagnosztikára szolgáló berendezés módosított változata, melyet 1954-ben egy német orvos, Dr. Reinhold Voll állított össze. Ez a műszer képes a test egy pontjából, - melyet rendszerint a kezünk tenyerének közepe jelenti (szívburok pálya), - ampulla, vagy az EAMset számítógépes szoftver által feltett információkérdés alapján megállapítani, hogy az adott emberi szervezetben jelen vannak, vagy sem a toxinok. Ezen túlmenően természetesen még számos más információ is megtudható ily módon, mint például az egyes szervek működésének minősége. Kimérhetők még az egyénnek megfelelő élelmiszerek és ételek, egyéb más homeopátiás készítmények, vagy éppen kozmetikai termékek stb. alkalmassága
  A Salviaval történő kimérés egyáltalán nem fájdalmas. A mérőszonda csupán a bőr felületi feszültségét és az ellenállása megváltozását méri. Egy ún vegetatív funkcionális tesztről van szó, amelynek során a vegetatív (autonóm) idegrendszeren, azaz a szimpatikusokon és a paraszimpatikusokon belül előforduló változások kerülnek megfigyelésre. Ezeket a folyamatokat mi nem vagyunk képesek tudatosan befolyásolni, ugyanakkor megnyilvánulhatnak tenyérizzadás, légzés-pulzus felszaporodás, pupilla kitágulás formájában. Lényegében az ember tudatalatti énjében bekövetkező stressz- és érzelmi reakcióváltozásokat igyekszünk megfigyelni, melyek a feltett kérdések alapján következnek be. Ugyanezen az elven működik a hazugságvizsgáló műszer is.
  A Salvia műszer mellett a terapeuta alapfelszerelését képezi még rendszerint három tesztampulla-készlet, melyek egyenként 64 darab tesztampullát tartalmaz. A kliens kimérése során a terapeuta (orvos) fokozatosan helyezi az egyes általa kiválasztott tesztampullákat a Salvia műszer mérőtégelyébe, amivel számára lehetővé válik egy áttekintés kialakítása a kliens szervezetének méregterheltségéről. Egyfajta leegyszerűsítést követően az egyes tesztampulla-készleteket a következőképpen lehet megjelölni: alap-, szervi- és fertőzési (mikroba) gócok ampullakészlete. Ezeken túlmenően természetesen még további ampullakészletek is rendelkezésre állnak, mint például: élelmiszerek -, érzelmek ampullakészlete.
  A Salvia műszer segítségével a terapeuta (orvos) ellenőrizheti azon kiválasztott készítmények alkalmasságát, melyekből összeállította a konkrét kliensre „testre szabott” kúrát.
  A kliens szervezetének méregterheltség kimérésekor még részletesebb eredményekhez juthatunk, ha a Salvia műszert az EAMset adatbázis szoftverrel kombinálva alkalmazzuk. Ehhez az említett szoftvernek a terapeuta (orvos) számítógépén kell futnia.

 • Cikkszám
  0013
Webáruház készítés