Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Referenciák

Referenciák
1 Ft

Köszönjük, hogy észrevételeit, javaslatait, tapasztalatait eljuttatta hozzám, így másoknak is segítséget tud nyújtani. Kérem tapasztaltait ossza meg barátaival, ismerõseivel is!

További információ: www.tudatosfelhasznalo.webnode.hu

 • 1. referencia
  Kislányunkat éveken át kezelték súlyos bõrbetegséggel és hajhullással. Több bõrgyógyász pszichiátriai esetként definiálta a betegségét. 4 éven át tartott. Egyik ismerõsöm ajánlatára biorezonanciás állapotfelmérést végeztettünk. Mely alapján kiderült, hogy élõsködök és gombák okozták a kialakult problémákat. Dr. Bérczi István által kifejlesztett Purex-1 béltisztító kúrát javasolt, mely képes elpusztítani az élõsködõket és a gombákat. Kislányunk a kúra hatására 2 hónap múlva teljesen tünetmentessé vált. Nagyon hálás vagyok a biorezonanciás állapotfelmérést végzõ, Gégényné Zsuzsika munkájáért és a terméket kiválóan kifejlesztõ Doktor Úrnak, a kiváló méregtelenítõ és vitaminokkal és ásványi anyagokkal feltöltõ termékeiért!
  Tisztelettel és Köszönettel: N.I. (Szombathely) 2010
  2. referencia
  „Az én történetem 1993 tavaszán kezdõdött egy ártalmatlannak tûnõ megfázással. Munka után bementem egy gyógyszertárba, és kértem megfázásra adjanak valami tablettát, de nem csökkent az orrfolyásom, már kezdtem egyre erõsebben köhögni is. Orrdugulás és folyamatos egyre kínzóbb köhögés. Visszamentem a körzeti orvoshoz és elküldött tüdõszûrõre.
  Kaptam egy kis adag szteroid szurit, ami szinte rögtön könnyebbséget okozott, megszûnt az orrdugulásom, de a köhögésem miatt még 6 hétig kezeltek a tüdõgondozóban. A vége az lett, hogy gondozottá váltam. Idõvel más dolgokra is allergiás válasz adott a szervezetem.
  ASTHMÁS lettem!
  2010 õszén hallottam az egyik barátomtól, hogy részt vett egy biorezonanciális vizsgálaton ahol megállapítottak olyan betegséget nála, amirõl nem is tudott.
  A vizsgálat azt mutatta ki, hogy tele van a szervezetem káros gombákkal. Mind az emésztõrendszerem, mind a tüdõm. Miután a PUREX Phase 1. kúrát ajánlották elsõ lépésként és a szobámba vegyek egy levegõtisztító készüléket, mert ez segít az allergének kiszûrésében.
  A következõ mérésnél nagyon elégedett voltam, mert minden mérési eredményem lényegesen javult. A szobába pedig folyamatosan üzemelt a légtisztító kis ketyere. Egy hét múlva éreztem nem is fulladok, talán el is hagyhatnám a belégzõ Turbuhaleremet próbaképpen. Már hat hete nem szedek tablettákat és csak kétszer volt szükségem gyors belégzõ görcsoldó használatára!
  Az Astmán kívül a vérnyomásom is veszélyesen magas (idõnként 160-170) volt már egy ideje. Ezt nem sikerült beállítani a körzeti orvosomnak,de Zsuzsáék erre a problémára is tudtak megoldást ajánlani, ami a Purex 3- Flownorm kapszula volt.
  Tisztelettel és köszönettel: M. Zoltán (Szombathely)” 2010
  3. referencia
  Nap allergiával szenvedtem és magas volt a vérnyomásom. Az Aktív Balzsam teljesen megszüntette 1 hónap alatt, rendszeres használattal. A Flownorm kapszula, pedig a vérnyomásomat stabilizálta, így már nem kell vérnyomás csökkentõt szednem.
  Tisztelettel és Köszönettel: O.M. (Ibrány) 2012
  4. referencia
  10 évig gyomorégésben szenvedtem, savlekötõket szedtem, de nem használtak. Végleges megoldást csak a Purex-1 és Purex-2-es kúra jelentett és teljesen megszûntek a panaszok. Most már nem szedek savlekötõket és nagyon jól érzem magam!
  Tisztelettel és Köszönettel: K. J. (Nyíracsád) 2012
  5. referencia
  Éveken át fájt a fogam és a fülem, amikor telefonáltam. Amióta a Biyovis Bioprotector-Mobil (elektroszmog védõ) terméket használom a telefonon, azóta ezek a panaszok teljesen megszûntek.
  Tisztelettel és köszönettel: G. A. (Pécs) 2012
  6. referencia
  Csípõ protézis beültetést javasolt az orvos, mivel a fájdalmak már-már elviselhetetlennek tûntek. Ekkor a biorezonancia is igazolta az erõs porckopást. Természetgyógyász javaslatára a Biyovis Zöldhéjú kagyló kapszulát kezdtem el szedni. 3 hónap után, a fájdalmaim megszûntek, könnyebben mozgok.
  Tisztelettel és Köszönettel: Sz. M.-né (Pécs) 2012
  7. referencia
  Meglepõdtem, amikor a biorezonanciás állapotfelmérés, Voll-féle mérés, pontosan rámutatott azokra a problémáimra, melyekre a klinikai vizsgálatok a korábbi hetekben. Az egyezés 100%-os volt. Kíváncsi voltam, hogy a felmérés mennyire pontos, ezért csak utána árultam el a fentieket.
  Tisztelettel és Köszönettel: Cs. K.-né (Budapest) 2012
  8. referencia
  Hosszú éveken át fájt az alhasam, bármit ettem is. Barátaim ajánlották a Regaflor tablettát, mely már a második naptól megoldotta gondjaimat. Ekkor határoztam el, a Biyovis része lesz a táplálkozásomnak.
  Köszönettel, K. L. (Pécs) 2012
  9. referencia
  Emésztési problémáim voltak ezért elvégeztem a purex-1 programot, a puffadtság érzetem, savproblémám, teljesen megszûnt. Kontroll nõgyógyászati vizsgálaton vettem részt, ahogy az orvos nem találta meg a miómámat. Hála a béltisztítónak, mely eltüntette.
  L. É. (Nyíregyháza) 2012
  10. referencia
  Szemészeten 1,5 dioptriájú szemüveget javasoltak. Szemüveg helyett Fekete áfonyát szedtem és Aktív Balzsammal kentem a szemem, illetve szemtornát alkalmaztam több hónapon át. Jelenleg jól látok.
  G.-né (Pécs) 2012
  11. referencia
  90/60 Hgmm több éve a vérnyomásom (alacsony) ezért fáradékony voltam. Amióta használom a Biyovis cég által forgalmazott mágneses karkötõt 120/80 Hgmm és jól érzem magam.
  K.J.-né (Nyíracsád) 2012
  12. referencia
  Hosszú évek óta lábszár fekéllyel küszködtem. A biorezonancia megállapította, hogy az érrendszerem gyenge, ezért elkezdtem szedni a Flownorm értisztító kapszulát és a lábmaszkkal és balzsammal kentem a lábszáramat. Több hónap kellett mire a seb begyógyult.
  L. J. (Szombathely) 2012
  13. referencia
  M.-nál 2005-ben diagnosztizálták a nyugalmi leukémiát. Az évek folyamán a fehérvérsejt szám emelkedett a trombocitaszám pedig csökkent. Ha megfázott vagy lázas lett félelem volt bennünk, hogy mi lesz vele. 2012 novemberében elmentünk a bioinformációs tanácsadásra, Voll-féle mérésre, ahol kiderült, gluténérzékeny. Azóta csak gluténmentes ételt eszik és használta a GanoVis kapszulát és a Max Flavonoid Spray-t. A véreredményében a fehérvérsejtszám felére csökkent már 1 hónap után, a trombocitaszám pedig nõtt, valamint az egyéb panaszok, az izzadás, a rossz közérzet is javult látványosan. A 3 hónap elteltével a bioinformációs értékelése is javult. Jelenleg Biyovis teakeveréket iszik, és a gluténmentes étrendet folytatja.
  Köszönettel: Pintér Angelika (Szombathely) 2012
  14. referencia
  Csípõ protézist terveztek egy 50 év körüli hölgynél erõs fájdalom miatt. 3 doboz Zöldhéjú kagyló kapszula és a Biyovis tea hatására a panaszai megszûntek.
  2013
  15. referencia
  40 év körüli hölgynek elviselhetetlen térd fájdalmai voltak, a vendéglátásban dolgozik 3 doboz Zöldhéjú kagyló kapszulát használata után a fájdalmai megszûntek.
  2013
  16. referencia
  76 éves hölgy erõs térdfájdalom, kopás 3 doboz Zöldhéjú kagyló kapszula és Biyovis tea hatására fajdalmai megszûntek.
  2013
  17. referencia
  Crohn-beteg vagyok. Súlyos vashiány miatt kerestem fel a Voll-féle állapot felmérést. A Regaflor tablettát javasolták a megfelelõ bélflóra és felszívódás helyre állítása érdekében. A vashiányra pedig az Organoferr tablettát kaptam. Az orvos azt mondták, hogy ilyen súlyos vashiánynál már vénás vasat kell alkalmazni. Én e helyett a javasolt tablettákat választottam és a glutén mentes táplálkozást. Ez a módszer megmentett a vénás vastól és a tükrözéstõl. A vérképem a Hemoglobin és a Hematokrit értékem a normál tartományba került. A vörösvérsejtek és a süllyedés is normális lett. 10 éve nem volt ilyen jó a vérképem.
  Köszönettel: J.Éva (Pécs) 2014
  18. referencia
  Erõs gyomorgörcsöm volt. 15-20 percig a Bioprotector Home készüléket a gyomor tájamra helyeztem és a gyomorgörcsöm elmúlt és késõbb sem tért vissza.
  Köszönettel: R.Zs (Pécs) 2014
  19. referencia
  Régóta tablettás cukorbeteg vagyok, nagyon kedvelem a Biyovis teát, mert 3-4 egységgel lejjebb hozza a cukromat. Ezért rendszeresen fogyasztom.
  Köszönettel: K.K (Pécs) 2014
  20. referencia
  Sok szeretettel gondolok vissza Gégényné Osztó Zsuzsa természetgyógyász tudására, aki a terápiáival megújította a szervezetemet.
  "Kitisztított ( béltisztítás ), feltöltött vitaminokkal, az érrendszeremet regenerálta, újjá "varázsolt"!
  Az első mérésnél 25-30%-os mérések után 55-60% fölé emelkedtek az értékek, ami mellesleg komfort érzetemben realizálódott.
  Az újabb méréseivel már olyan jó eredmények születtek ami meglepően jó értékeket mutattak!
  Epekővel műteni akartak, mert emésztési zavaraim voltak, felpuffadt - kőkemény volt a gyomor-hasfalam, ezek a 2-3 hónap kezelés során megszűntek.
  A hátamon zsírmirigy keletkezett amit szintén műtétre javasoltak, nem hogy nem növekedett a zsírmirigy, szépen az Aktív balzsammal vissza húzódott.
  A prosztata kezelésem szintén jó eredményeket hozott.
  Összeségében: 3 műtéti eljárástól menekültem meg!
  A Tények beszéltek, és ez önmagáért beszél, hogy igenis vannak alternatív természetes gyógymódok, lassan elmondhatom, hogy mellesleg gyógyszermentessé váltam, és nem mérgezem magam a mindennemű melléhatásokkal.
  Hála Neked Zsuzsa!
  Köszönettel: S.G (Pécs) 2014
  21. referencia
  Három hónappal ezelőtt az írisz és a biorezonancia geoszmogot mutatott a hasnyálmirigy, vastagbél, pajzsmirigy, tobozmirigy területén. A Bioprotektor Home készüléket az ágyam alá tettem. Az alvásproblémám teljesen megszűnt. Az írisz kontroll méréskor a többi területen is jobbak lettek az eredményeim.
  Köszönettel: T.Bné (Tolnanémedi) 2014
  22. referencia
  A mobilomat mindig a zsebemben hordom, elég fáadékony voltam. Ekkor találkoztam a bioprotector mobilal. Ez egy apró eszköz, melyet a mobil hátuljára kell ragasztani, és véd a káros sugárzástól. Az eszköz használata óta csökkent a fáradékonyságom, kiegyensúlyozattabbnak érzem magam.
  Köszönettel: R.G.

  23. referencia 2015. május

  "Mindennapi munkám során SZÁMÍTÓGÉP előtt ülök napi 6 órában, Amikor elkezdtem dolgozni, állandó fejfájás kísérte a munkavégzésemet. Majd pár hónapnyi munka elteltével elkezdtem használni a "BIOPROTECTOR Personal"-t, amelynek hatására az állandó fejfájásom megszűnt! Néha-néha időjárás-változáskor még fáj a fejem, de az elektromos térből fakadó kellemetlen tünetek egyértelműen megszűntek! Azóta mindenhová magammal hordom a személyi védőmet! 

 • Cikkszám
  0009
Webáruház készítés